De groepenkast linksboven had een aardlekschakelaar, die niet meer functioneerde. Ter plaatse wordt geconstateerd dat twee van de vijf groepen niet zijn beveiligd met een aardlekschakelaar. Ook is er geen hoofdschakelaar aanwezig, de kast is niet gesloten en onoverzichtelijk.

Upgrade: Er is kostenbesparend gewerkt door alleen de inhoud van de kast te vernieuwen. De 5 groepen hebben nu ieder hun eigen aardlek beveiliging, zodat bij storing slechts 1 groep uitvalt. Bovendien is er nu ruimte voor uitbreiding, bijvoorbeeld voor een inductie groep.

Links een gedateerde groepenkast, die aanpassingen en uitbreidingen heeft ondergaan in de loop van jaren. Na diverse storingen is besloten om een upgrade te doen. Er is kostenbesparend gewerkt door de hoofdschakelaar en de kast te handhaven. De vernieuwde inhoud is vereenvoudigd en overzichtelijk geworden door aardlekautomaten te installeren. Iedere groep heeft nu zijn eigen aardlek beveiliging, zodat bij storing slechts 1 groep uitvalt in plaats van 4! Bovendien is er nu ruimte voor uitbreiding, bijvoorbeeld voor een inductie groep.

HOME DIENSTEN CONTACT